www.varchev.com

Ако приятелите ви не говорят за пари, имате нужда от нови приятели

Повечето от нас са научени, че парите са коренът на всяко зло и едно от нещата, за които не се говори.
В обществото изглежда, че е добре, ако си признаете, че сте средна класа, но забогатеете ли веднъж, не можете да говорите повече за пари.

За повечето хора това, когато някой говори за своя Rolls-Royce или джет все едно, че им стърже по мозъка.

Вместо да се обиждате от тези, които говорят за пари, трябва да избягвате тези, които не го правят и да внимавате с онези, които не могат да правят пари, които харчат всичките си пари или които не могат да платят сметката. Не можете да научите нищо от пинизчиите и мизерниците, които гледат от къде да изкарат някоя дребна аванта.

Не е вярно, че са нужни пари, за да се правят пари. Истината е, че е нужна смелост да се правят пари; 80% от всички милионери днес са милионери от първо поколение. Те не са наследили парите си или не са започнали с готови средства. Трябва да сте смели да се свържете с нови клиенти, да привлечете повече внимание и да доминирате над клиентите си, така че да не могат да помислят за никой друг.

Правенето на пари, запазването на парите и след това умножаването на парите изисква чудовищна обвързаност, всеотдайност и мания за растеж. Ако работите за някой друг, поемайте отговорност за разрастването на компанията, а не само за печелене на заплата. Това ще подреди тестето както за вашия работодател, така и за вас. Не бъдете обикновен зрител, когато става дума за печелене на пари. Бъдете сигурни, че сте на терена, опитвайки се да вкарате.

Правенето на пари, запазването им и умножаването им изисква чудовищна обвързаност, всеотдайност и мания за растеж. Ако работите за някой друг, поемайте отговорност за разрастването на компанията, а не чакайте само да дойде време за заплатата. Това ще подреди тестето както за вашия работодател, така и за вас. Не бъдете страничен наблюдател, когато става дума за печелене на пари. Бъдете сигурни, че сте на фронта, опитвайки се да победите.

На тази планета има толкова много пари, но въпреки това повечето хора нямат пукната пара. Повечето хора нямат пари, защото смятат, че има недостиг на пари, или смятат, че не го заслужават или че е трудно да се получи.

Истината е, че парите са навсякъде. Всеки има пари и ако към тях се отнасяме правилно и им се предостави това, което поискат (и повече от това), с радост ще ми дадат парите си. Моят боен вик е “Кой има парите ми?”

Искате приходи? Вместо да бъдете обсебени от това, че никога нямате достатъчно, съсредоточете се върху това колко пари има и върху това да стигнете до хората, които се нуждаят от това, което предлагате.

Парите са навсякъде и целта ми е да си взема моите. Поради тази нагласа, парите при мен идват лесно, без усилия и в изобилие.

+4

 Trader Aleksandar Kumanov

Varchev Absolute Trader

борсова платформа

  • Търгувай над 3000 финансови инструмента: Crypto, Форекс, Акции, Индекси, Суровини, ETF-и
  • Използвай платформа с директно изпращане ордерите на борсите
  • Best Trading Platform - "Online Personal Wealth Awards" EU награждава Varchev Absolute Trader
  • Cloud base платформа - твоят трейдинг сетъп на всяко устройство
  • Traders Talk - чуй какво движи пазарите в реално време
  • Market Sentiment - търгувай с настроенията на инвестиционите банки
  • Top movers - най-горещите трейдове във всеки един момент
  • Stocks scanner - филтрирай най-подходящите за твоя трейдинг стил пазарни инструменти
  • Heat map - Търгувай в посоката на големите играчи


Прочети още:
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс