www.varchev.com

(NVR Inc.) Лошите преспективи пред сектора натежават над приходите.

NVR Inc.
Sector: Consumer Cyclical
Industry: Residential Construction 
Country: USA

Посока на анализа: SHORT

NVR, Inc. работи като строител на жилища в Съединените щати. Компанията работи в два сегмента, жилищно строителство и ипотечно банкиране. Ангажира се в строителството и продажбата на еднофамилни самостоятелни къщи, градски къщи и сгради с етажна собственост под имената Ryan Homes, NVHomes и Heartland Homes. 

Tъй като страховете от рецесията нарастват, жилищният пазар показва признаци на забавяне. Продажбите на жилища ново строителство намаляват и строителството спира. Продажбите на съществуващи жилища са спаднали и са под нивата от 2019 г. Тъй като лихвените проценти по ипотечните кредити остават над 5%, молбите са паднали до най -ниското си ниво от 22 години. И все пак не се очаква нито цените на жилищата, нито лихвите по ипотечните кредити да паднат рязко и закупуването на жилище вероятно ще остане предизвикателство до края на годината.

Това би се отразило негативно на компаниите които се занимават със строителство, продажби на жилища и ипотечно банкиране.

NVR 1D CHART

Основния тренд е низходящ и имахме добра корекция, която изглежда приключи. Имаме реджект от 38.2% фибо и формиране на малка head and shoulders формация, започва да се разиграва.

Прайс екшъна от последните 3 сесии идндикира натиск от продажби, което се изразява чрез bearish hammer candle последван от bearish engulfing candle. За момента откиваме съпорт на 50МА, но това движение се дължи по-скоро на покачващите се индекси от колкото на stock picking и добър фундамент.

Очакванията на аналзиаторите са предимно неутрални от по-големите имена като Wells Fargo и JP Morgan а 12 месечния прай таргет продължава да се понижава, като за момента се очаква 18% потенциална възвръщаемост за 12 месечен период.

Приходите на компанията се очаква да се забавят до края на годината и да паднат през следващата. Същата картина виждаме и при очаквания EPS, което би смъкнало цената в средносрочен план.

Adjusted EPS на дневна продължава да се понижава, което ще натисне цената надолу в краткосрочен план.

Алтернативно пробив във възходяща посока на низходящия каналби тригирало стоп лос поръчките на късите позиции и ще създаде възходящ импулс, който ще тества по-високите нива около 5019/5565/6002

Стоп лос зоната поставя над последния връх и извън рамките на фигурата, премерена спрямо големината на марджин акаунта.


 Dealer Anatoliy Pavlov

Логнете се за да коментирате

* Не се допуска груб, саркастичен и ироничен език. За такъв Admins Delеte без уведомяване.

Leave a Reply

Коментари:

Leave a comment

Varchev Absolute Trader

борсова платформа

  • Търгувай над 3000 финансови инструмента: Crypto, Форекс, Акции, Индекси, Суровини, ETF-и
  • Използвай платформа с директно изпращане ордерите на борсите
  • Best Trading Platform - "Online Personal Wealth Awards" EU награждава Varchev Absolute Trader
  • Cloud base платформа - твоят трейдинг сетъп на всяко устройство
  • Traders Talk - чуй какво движи пазарите в реално време
  • Market Sentiment - търгувай с настроенията на инвестиционите банки
  • Top movers - най-горещите трейдове във всеки един момент
  • Stocks scanner - филтрирай най-подходящите за твоя трейдинг стил пазарни инструменти
  • Heat map - Търгувай в посоката на големите играчи


Прочети още:
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс
chat with dealer
CALL NOW