www.varchev.com

Б. Варчев: “Единственият по рода си курс започва утре”

“Трите трейдинг тайни за финансов успех”

“HI TRADERS,

НА 5 Март ЧЕТВЪРТЪК от 18:30 ч. започва курса ни :

“Full Professional Trader” или както още го наричаме – „Трите Големи Тайни за Печеливш Трейдинг“. Това не е демагогия, нито маркетингов трик а чиста проба практика ЗАЩОТО :

1. Първо – вече над 20 г. ние винаги първо сме били и сме трейдъри. Всичко, което сме научили е било по трудния начин – безкрайна практика, труд, грешки, учене от грешките, минавайки през години на загуби, за да достигнем зрелостта необходима да станем успешни трейдъри. Тоест, ние във „Варчев Финанс“, от началото до ден днешен по професия сме трейдъри.
2. Ние сме и бокери и като такива за тези десетина години брокерство, сме видели хиляди стратегии, стилове, тактики, роботи. Затова знаем, кои типове трейдърски манталитет печелят пари и кои типове характери губят пари, тоест, бивайки и от другата страна на бариерата, нашите практически знания се до завършват.
3. Курса е в реална обстановка – на нашия трединг под. Гледате нашите сделки на живо ние ви ги тълкуваме. Правите вашите сделки, ние ви коригираме, ако грешите.
4. В курса като обучаващ ще взема активно участие и аз Бисер Варчев, като идеята е да ви споделя всичко, което съм научил за годините стажуване и трейдинг в Лондонски и Ню Йоркски финансови институции. Всичко, което съм научил за 23 години практика на финансови и капиталови пазари, в случай че ви интересува – е ваше.

И така, какво ви даваме ние:

1. Доказани печеливши стратегии, тактики и техники за търговия.
2. Обучение как да изградите свой собствен стил на търгуване, съобразен с вашия личен стил и темперамент.
3. Как да направите, създадете и следвате дисциплинирано своя собствена печеливша система за трейдинг
4. Money management план и различни стратегии за менажиране на риска, които наистина ще ви предпазят от несъразмерни загуби и които ще ви оставят дълго на пазара – време необходимо да до изградите и шлифовате своята печеливша стратегия започната тук, на курса.

И накрая, може би това ще ви впечатли –
– В последния ден на курса ще ви споделя моите лични три тайни за печеливш трейдинг, до които съм достигнал за тези 23 г. на пазарите.
– В последния ден на курса ще ви открием реални търговски сметки, които ще ви захраним безвъзмездно с реални наши 900 лв за трейдинг, така че курса ви излиза напълно безплатен.

И така, можете да се регистрирате на курса директно онлайн през сайта ни – varchevbokers.com или на място в който и да е от офисите ни.

See you soon !

За други въпроси, търсете ме на телефон 0888 546 444 или на личния ми мейл [email protected]

Бисер Варчев

Видео: www.youtube.com


Важно: Поради заявеният висок интерес на участници и ограничения брой места моля да потвърдите плащането не по късно до 15:00 ч. на 04.03.2015 /deadline/.

Начална дата: 05.03.2015 г.
Крайна дата: 18.03.2015 г.
Начален час: 18:30
Цена на курса: 900 лв*
Времетраене : 3 часа на ден
Продължителност: 10 работни дни

Място на провеждане: Trading Pit Varchev Brokers
Адрес: Варна, бул. Владислав Варненчик 186, Mall Varna ет. 4, офис 4.035

Програма: https://www.varchev.com/program-full-professional-trader.htm

За Регистрация: https://www.varchev.com/courses-registration.htm

Начини на плащане: https://www.varchev.com/courses_payment.htm


 Varchev Traders


Прочети още:
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс