www.varchev.com

ВАЖНО: Променени финансови условия, заради президентските избори САЩ

Поради предстоящите президенски избори в САЩ на 8 ноември, всички инвестиционни банки, маркет мейкъри, доставчици на ликвидност на инвестиционен посредник “Варчев Финанс” повишават марджин изискванията и спреда на определени финансови инструменти, в следствие на което ни се налага временно увеличение на марджин изискванията на търговските платформи МТ4 и “Varchev Absolute Trader”.

I. След 14:00 часа /12:00 ч. в Лондон/ на 07.11.2016 г. Понеделник марджин изискванията  се увеличават както следва:

1. Forex – всички валутни двойки – 2%

2. Indices – всички индекси – 4%

3. Ценни метали – Gold, Silver Palladium, Platinum – 4%

Резултата от предстоящите президенски избори ще окаже драстично влияние на USD и борсовите индекси и е в състояние да предизвика извънредна волатилност и турболенция на финансовите и капиталовите пазари.

Променените трейдинг условия биха могли да защитят трейдърите търгуващи във “Варчев Брокърс” от анормалното пазарно поведение, форс мажорни обстоятелства преди, по време и след изборите.

II. Евентуалната критична ситуация на пазара в седмицата на изборите  може да доведе до извънредно  разширяване на спреда, спайкове/шипове/ и неестествено дълги и продължителни  движения на финансовите инструменти.

III. Ето защо, настоятелно Ви препоръчваме да преизчислите:

– Заетия марджин във Вашият акаунт след промяна на марджин изискванията
– Натовареноста – марджин нивото на акаунта. Нива под 500% са рискови за Вашия акаунт.
– Текущият баланс
– Увеличаване на марджин нивото по Вашия акаунт:

– редуциране/намаляне/ на вече отворени позиции
– довнасяне на парични средства
– откриване на хеджиращи/насрещни позиции

Ако имате допълнителни въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на 0700 17 600, чат с дилър или на [email protected]

* Съобразно договора за търговия на международните финансови пазари чрез платформи за електронна търговия “Варчев Финанс” си запазва правото да променя горепосочените условия по свое усмотрение съобразно пазарната ситуация преди, повреме и след Президентските избори в Съединените Американски Щати. Евентуални промени ще бъдат своевременно публикувани на първа страница в сайта www.varchevbrokers.cоmПрочети още:
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс