www.varchev.com

Великобритания Composite Purchasing Managers Index (PMI) Actual 51.8 vs Forecast 56.5

Актуален: 51.8
Прогнозен: 56.5
Предишен: 58.2

Композитният PMI индекс измерва нивото на активност на мениджърите по закупуване в двата сектора. Показател над 50 показва разширяване в сектора; показание под 50 показва свиване. По-високо от очакваното показание трябва да се приеме като положително за GBP, докато по-ниско от очакваното показание трябва да се приеме като отрицателно за GBP.

Manufacturing Purchasing Managers Index (PMI)

Актуален: 54.6
Прогнозен: 54.9
Предишен: 55.8

Индексът на мениджърите по закупуване в производството (PMI) измерва нивото на активност на мениджърите по закупуване в производствения сектор. Показател над 50 показва разширяване в сектора; под 50 показва свиване. Търговците наблюдават внимателно тези проучвания, тъй като мениджърите по закупуване обикновено имат ранен достъп до данни за представянето на тяхната компания, което може да бъде водещ индикатор за цялостното икономическо представяне.

По-високо от очакваното показание трябва да се приеме като положително за GBP, докато по-ниско от очакваното показание трябва да се приеме като отрицателно за GBP.

Services Purchasing Managers’ Index (PMI)

Актуален: 51.8
Прогнозен: 56.9
Предишен: 58.9

Индексът на мениджърите по закупуване на услуги (PMI) измерва нивото на активност на мениджърите по закупуване в сектора на услугите. Показател над 50 показва разширяване в сектора; показание под 50 показва свиване. Търговците наблюдават внимателно тези проучвания, тъй като мениджърите по закупуване обикновено имат ранен достъп до данни за представянето на тяхната компания, което може да бъде водещ индикатор за цялостното икономическо представяне.

По-високо от очакваното показание трябва да се приеме като положително за GBP, докато по-ниско от очакваното показание трябва да се приеме като отрицателно за GBP.


 Dealer Anatoliy Pavlov

Логнете се за да коментирате

* Не се допуска груб, саркастичен и ироничен език. За такъв Admins Delеte без уведомяване.

Leave a Reply

Коментари:

Leave a comment

Varchev Absolute Trader

борсова платформа

  • Търгувай над 3000 финансови инструмента: Crypto, Форекс, Акции, Индекси, Суровини, ETF-и
  • Използвай платформа с директно изпращане ордерите на борсите
  • Best Trading Platform - "Online Personal Wealth Awards" EU награждава Varchev Absolute Trader
  • Cloud base платформа - твоят трейдинг сетъп на всяко устройство
  • Traders Talk - чуй какво движи пазарите в реално време
  • Market Sentiment - търгувай с настроенията на инвестиционите банки
  • Top movers - най-горещите трейдове във всеки един момент
  • Stocks scanner - филтрирай най-подходящите за твоя трейдинг стил пазарни инструменти
  • Heat map - Търгувай в посоката на големите играчи


Прочети още:
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс
chat with dealer
CALL NOW