www.varchev.com

Внимание ! Предстои екстремно пазарно поведение

Уважаеми Трейдъри и Инвеститори,

Пазарите се намират в екстремна ситуация преди Вота в Гърция.

Смятаме, за много вероятни :

1. Eкстремно ниска ликвидност

2. Изключително резки изменения на котировките в особено голям размер

3. Липса на цени/Гапове/, на които да бъдат изпълнявани ордерите

4. Огромно разширяване на спредовете на капиталовите/фондови пазари

От 18 ч, тази вечер

Ето защо след 18 ч. тази вечер бихме могли да променим маржин изискванията към всички клиенти .

Варчев Финанс ще следи ситуацията изключително внимателно и ще реагира моментално на всяко изменение на пазарните условия, отнасящи се до ликвидността и волатилността, очаквано или реално, чрез затягане на условията за търговия, когато и където е необходимо.

Затова настоятелно Ви молим да преизчислите предварително: как очакваните събития през седмицата и уикенда- гапове , разширяване на спредове биха могли да рефлектират на вашите позиции. Образуването на гапове или резки изменения на котировките, могат да доведат до недостатъчно средства за поддържане на отворените ви позиции и евентуално служебно затваряне на някои или всички от тях.  Моля, проверете натоварването на вашите акаунти и се уверете, че имате достатъчно налични средства, за да поддържате всички отворени позиции, които имате.

Молим ви да дозахраните маржин акаунтите си , намалите отворените си експозиции и да не отваряте нови такива.

Отварянето на нови позиции , с цел само-хеджиране на вече отворени ваши позиции би могло да се окаже недостатъчна мярка срещу Стоп Аут – на акаунта ви , поради вероятно екстремния спред който предстои.

Може да захраните с допълнителни средства посредством https://www.varchev.com/deposit-withdraw.htm, да затворите позиции или да отворите насрещни такива с цел хеджиране.

Може да захраните по всяко време и през целия уикенд средства след затваряне на банките посредством дебитни/кредитни карти, e pay, pay pall, money bookers или в офисите ни в София /бул. Цар Самуил 1/, Варна  /МОЛ Варна,  бул. Осми Приморски Полк 71, Сливница 69/  и Бургас -/МОЛ Плаза


 Varchev TradersПрочети още:
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс