www.varchev.com

Две подценени акции които е добре да закупим по време на Щатската борсова сесия

American airlines
Тази акция е на американската авиокомпания American Airlines с борсов код AAL.
Фундамент:
Компанията има много добри финансови показатели които през изминалите години бележат двуцифрен ръст. Чистата печалба на компанията расте средно с по $12млрд през изминалите 4 години.
Предвид силното развитие на сектора и това че полетите в световен мащаб на всеки две години се удвояват, покупката на акции на авиационна компания е добра инвестиция за в бъдеще. В момента акцията е подценена с близо 30% и е с препоръка от инвеститорите за покупка, което я прави доста привлекателна.

Технически анализ:
Цената е в силен възходящ тренд и е пробила силно хоризонтално ниво на съпротива, което е подкрепено от диагонална подкрепа и 50 периодната проста пълзяща средна.

Индикатори:
50SMA над 200SMA – положителен сигнал за цената
CCI(50) – e над 0 – положителен сигнал

Price Action: Bull Two Reversal формация – положителна за цената на акцията.
SL: $44.50

Графика:
aal-us-d1

Алтернативен сценарии: Ако цената премине отново под диагонала и се задържи там положителният сценарии най-вероятно ще бъде развален и ще е по-вероятно да видим спад.

Bank of New York BK.US
Това е банкова акция която е подценена с над 38% и технически и фундаментално ни дава добри нива за вход по тренда нагоре.
Фундамент: реалната цена на акцията към момента е $44.94 или със $17.41 по малко от нейната справедлива стойност. От началото на 2017 година банковият сектор бележи ръст и това е добре за акцията. През 2017 година се очаква вдигане на основните лихвени проценти в САЩ и това би повлияло добре на банковия сектор в който се намира тази компания.
Компанията има стабилни финансови резултати като през последните три години нетната печалба и приходите и растат през всяко тримесечие.

Технически анализ:
Цената се намира във ясно изразен възходящ тренд като в момента цената коригира до нива на хоризонтална подкрепа.

Индикатори:
50SMA е над 200SMA – положително за цената
CCI(50) – завърта от 0 нагоре и остава на положителна територия, което според индикатора означава че текущият тренд е все още валиден – положителен сигнал за цената.

Price Action: поглъщащ бичи бар на нива на подкрепа – положителен сигнал за цената.
SL: $41.00

Графика:
bk-us
Алтернативен сценарии: ако цената се върне обратно под хоризонталните и диагонaлната подкрепа положителният сценарии ще се развали и е вероятно да видим спад в цената на акциите.

Trainee_P_Milanov


 Varchev Traders


Прочети още:
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс