www.varchev.com

Днес очакваме данни за нивото на безработицата в Германия, молби за помощи за безработни и инфлация в САЩ

Днес очакваме данни за нивото на безработицата в Германия, молби за помощи за безработни и инфлация в САЩ

От 09:00 часа в Германия, ще стане ясно нивото на потребителското доверие, като се очаква повишение до 9.6 пункта, спрямо 9.3 пункта за предходния период. Възможно е повишение на еврото ако прогнозите се оправдаят.

В 10:00 часа от Испания очакваме финалния БВП, като според анализаторите няма да има промяна от предходните данни 0.7% за предходното тримесечие.

В 10:30 часа ще видим нивото на търговския баланс от Швеция, като се очаква повишение до 4.0 млрд. спрямо 0.4 млрд. за предходния период.

В 10:55 часа инвеститорите ще насочат вниманието си към броя на безработни и ниво на безработицата в Германия, като за промяната в броя на безработните се очаква спад до -10 000 спрямо -9 000 за предходния период и запазване на предходно отчетените стойности от 6.5% за нивото на безработицата. Възможно е повишение на волатилността при кросовете на еврото.

В 11:00 часа ще видим парично предлагане М3 от Еврозоната, а анализаторите прогнозират 3.7% спрямо 3.6% за предходния период за годишна база, а за тримесечна 3.4% спрямо 3.1% за предходния период.

В 11:30 часа ще се насочим към ревизирания БВП на Великобритания, като промени от предходните данни не се очакват – за Q3 се очаква 0.5%, а за годишна база 2.7%. По същото време ще видим и бизнес инвестициите в страната, като се очаква повишение до 2.3% спрямо -1.4% за предходния период. При по-добри данни е възможен нов ръст на паунда.

В 12:00 часа от Еврозоната очакваме икономическото доверие, като според прогнозите ще видим повишение до 102.0 спрямо 101.2 пункта. По същото време ще излязат и нивата на индустриалното доверие, за което се очаква повишение до -4.5 спрямо -5.0 пункта за предходния период и за потребителското доверие, което вероятно ще се запази на ниво -6.7 пункта. Възможно е влияние върху кросовете на еврото.

В 15:30 часа очакваме CPI на Канада, а прогнозите на анализаторите са за -0.4% спрямо -0.7% за предходния период на месечна база и 0.8% спрямо 1.5% за предходния период на годишна база. Възможно е засилване на волатилността при канадския долар.

В САЩ по същото време, ще видим данните за инфлацията, като на месечна база се очаква -0.6% спрямо -0.3% за предходния период и -0.1% спрямо 0.8% за предходния период на годишна база. По същото време очакваме и молбите за помощи за безработни, за които се очаква ръст до 290 000 спрямо 283 000 за предходния период. Възможно е да видим спад на долара ако резултати се оправдаят.

В 20:00 часа инвеститорите ще насочат внимание към изявлението на председателя на ФЕД за Атланта – Локхарт, като е възможно повишение на волатилността при USD.

В 23:55 часа от Нова Зеландия ще видим разрешителни за строеж, като промени от данните за предходния период -2.1% не очакват.

Varchev Finance


 Varchev Traders


Прочети още:
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс