www.varchev.com

Днес пазарите са в очакване на PMI индекса в строителството от UK и ниво на безработица от Нова Зеландия

Пазарите днес са в очакване на PMI индекса в сферата на строителството от Великобритания и нивото на безработица от Нова Зеландия

В 09:00 часа очакваме данни за търговския баланс на Швейцария, а промени от предходните стойности 3.87 млрд CHF не се очакват.

В 10:00 часа от Испания имаме релийз за броя на безработните. Прогнозите са за повишение до -34 200 спрямо -64 405 за предходния отчетен период.

В 11:30 часа ще насочим вниманието си към Великобритания за строителния PMI индекс. Очакванията са за понижение до 57.1 спрямо 57.6 пункта за предходния отчетен период, а ако данните се орпавдаят вероятно ще видим понижение на GBP.

В 12:00 часа ще стане ясно нивото на индекса на производствените цени от Еврозоната, а според анализаторите ще видим понижение до -0.7% спрямо -0.3% за предходния отчетен период. Това може да понижи европейските акции и единната валута.

Американската сесия започва с новини от Канада в 15:30 часа за индекса на цените на индустриалната продукция. Прогнозите са за понижение до -0.9% спрямо -0.4% за предходния период. Очаква се също и понижение в индекса за цените на суровините от Канада, а прогнозираните стойности са -13.0% спрямо -5.8% за предхния период.

В 17:00 часа ще насочим вниманието си към САЩ от където имаме релийз за фабричните поръчки. Очакванията са за повишение до -0.3% спрямо -0.7% за предходния отчетен период. При по-добри данни вероятно ще видим ръст на USD и борсовите индекси. По същото време е изявлението на Булард, Джак Лю и Кочерлакота от ФЕД, като вероятно ще се повиши волатилността при кросовете на USD.

В 23:45 часа от Нова Зеландия ще насочим внимание към релийза за нивото на безработицата, като се очаква 5.3% спрямо 5.4% за предходния период, а нивото на зетостта за тримесечието вероятно ще се запази 0.8%. Ако данните се оправдаят вероятно ще видим повишение на новозеландското киви.

Varchev Finance


 Varchev Traders

Varchev Absolute Trader

борсова платформа

  • Търгувай над 3000 финансови инструмента: Crypto, Форекс, Акции, Индекси, Суровини, ETF-и
  • Използвай платформа с директно изпращане ордерите на борсите
  • Best Trading Platform - "Online Personal Wealth Awards" EU награждава Varchev Absolute Trader
  • Cloud base платформа - твоят трейдинг сетъп на всяко устройство
  • Traders Talk - чуй какво движи пазарите в реално време
  • Market Sentiment - търгувай с настроенията на инвестиционите банки
  • Top movers - най-горещите трейдове във всеки един момент
  • Stocks scanner - филтрирай най-подходящите за твоя трейдинг стил пазарни инструменти
  • Heat map - Търгувай в посоката на големите играчи


Прочети още:
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс
Varchev Finance live chat
Varchev Finance live chat
*Задължителни полета
CALL NOW