www.varchev.com

Запитване от клиент и отговор на Г-н Б. Варчев за обучителните материали на Varchev Finance

Здравейте Г-н Варчев,

Бих искал да работя като трейдър за собствена сметка. Би ли бил подходящ за мен някой от организираните от вас курсове? Виждам от сайта ви, че предлагате 4 вида обучение: безплатно, първи стъпки, professional trader, complete professional trader. Те дали са в някаква последователност (т.е. дали трябва да се изкара предишния курс, преди да се премине към следващия) или всеки следващ съдържа в себе си обучението от предишния? Каква е разликата между professional trader и complete professional trader обучението (на сайта ви не се появяват отделни страници за всеки от тях, затова не разбрах разликата)? Може ли да получа информация за предстоящи курсове (дати, времетраене, колко часа дневно и по кое време на деня, цени, и др.).

Отговор на Г-н Бисер Варчев:

Здравейте,

Благодаря Ви, че избрахте Vachev Finance!

В секция „Безплатно обучение“ се намират всички материали, които ние сме събирали през годините и смятаме, че ще са полезни на всички трейдъри – професионални и начинаещи. Не е необходимо да се изкарва курс, за да се запознаете с тях – те са изключително полезни и обогатяват знанието и разбирането за трейдинга.

Относно първи стъпки в трейдинга и professional trader – Веднъж годишно организираме обучителни курсове за трейдинг. Последните се проведоха в края на миналата година и бяха под името „Гладни Вълци 3 – Пазарът Декриптиран“. Обучението беше под формата на уебинар и беше разделено на две части: За начинаещи трейдъри – Първи стъпки в трейдинга; и за Напреднали трейдъри – Professional trader. Поради огромния интерес към формата от страна на трейдърите решихме да качим всички часове от уебинара в нашия сайт. Във всяка от двете секции има над 30+ учебни часа от проведените уебинари. Може да се регистрирате и да получите която и да е от двете части на формата срещу сумата,определена на сайта. Full Professional Trader е промоционален пакет от двата уебинара, към който има и намаление.

Съветвам ви да се запознаете с безплатните материали и като се почувствате готов да вземете „Първи Стъпки в Трейдинга“. Щом свършите с тях, ще сте готов и за Professional Trader, тъй като то е продължението на Първите стъпки. В тези материали е синтезирана цялата информация и ако сте постоянен и спазвате дисциплинирано всичко научено в бъдеще ще Ви направи успешен трейдър.
Ако проявявате интерес моля оставете ни актуален телефонен номер и ние ще се свържем с Вас за допълнителна информация, като ще ви обясня какво е съдържанието на тези материали.

Относно предстоящите курсове – все още точна дата няма, на ако ни дадете Три имена и телефонен номер – може да ви запишем в списъка на чакащите за новия формат.

Оставам на ваше разположение!
Поздрави,

Бисер ВарчевПрочети още:
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс