www.varchev.com

Какво ще оказва влияние на пазарите през следващата седмица

В понеделник 08.06.2015 г., борсова сесия ще започне с данните за БВП на Япония (Финален) в 02:50 ч. като очакванията на годишна база са за ръст от +2,7% при предходна стойност от +1.1%. Спрямо предходната четвърт, очакванията са за ръст от +0.6% при минала стойност от +0.3%. По-добрите данни биха дали тласък на японската йена.

Данни за експорта и импорта както и търговския баланс на Китай излизат в 04:00ч. Очакванията са за намаление на експорта с -5% за месец май спрямо април, като предния месец резултатите бяха – 6.4%. Импорта за месец май се очаква да бъде -16.2% при минала стойност от -10.7%.. Търговския баланс за май се очаква да е положителен от +$44.95 млрд. спрямо ръст от +$34.13 млрд. за предходния месец.. Важни данни за втората икономика в света, които биха отключили апетита на инвеститорите към рисковите активи, при по-добри от очакваните резултати.
В 09:00 ни очакват данни за индустриалното производство и търговския баланс на Германия за месец април, при по-добри резултати ,еврото би намерило подкрепа от страна на трейдърите.

Вторник, 09.06.15; в 04:00ч. са данните за инфлацията в Китай очакванията са за ръст от +1.3% спрямо предходния +1.5% на годишна база, а на месечна (за месец май) са за без промяна.
В 12:00 следва БВП на Еврозоната като прогнозите са за ръст от +1% спрямо +0.9% предходна стойност, на годищна база, а на месечна – очаквания за +0.4% спрямо +0.3% предходен период. Важни данни за Еврозоната, които биха повлияли освен на еврото и валутните кросовете с него, но и на движението на борсовите индекси.

Сряда, 10.06.15: в сряда в 03:30ч. имаме данни за потребителското доверие на Австралия, а в 05:30ч. имаме изявление на управителя на RBA, Глен Стивънс. Тогава определно би имало засилена волатилност на кросовете на австралийския долар.
Следва информация за индустриалното производство на Великобритания в 11:30ч.

Четвъртък, 11.06.15: в 00:00 решение за лихвените нива в Австралия както данни за нивото на безработицата като очакванията са за 6.2%- за май без промяна спрямо предходния месец. По-добрите резултати биха подсилили AUD.
В 08:30 имаме индустриално производство на Китай за май: очаквания за +6% ръст към +5.9% предходна стойност. Както и данни за продажбите на дребно с очакван ръст от +10.1% и предходна стойност от 10%. Важни данни, които биха оказали влияние на индексите като цяло.
В 15:30 имаме продажби на дребно в САЩ както и данни за цените на експорта и импорта, неща които биха повлияли на зелената валута.

Петък, 12.06.15: в 12:00ч следва индустриалното производство на Еврозоната с очаквания за ръст от +1.1% спрямо 1.8% на годишна база и ръст от +0.3% очаквани и -0.3% за предходния период , на месечна.
В 15:30 имаме данни за инфлацията от САЩ, а в 17:00ч. Потребителско доверие на Мичиганския университет.


 Varchev Traders


Прочети още:
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс