www.varchev.com

Какво ще търгуваме днес и какви са нашите очаквания за 08.04.2016 г.

Настроенията на финансовите и фондовите пазари се задържат негативни, въпреки корекцията на американските фючърси по време на азиатската сесия. Индексите формират по-ниски върхове в Европа, а тези в Америка забавяне и също по-ниски върхове на по-малки графики. Възможно е понижение, като корекцията от вечерта ни дава добри места за нови къси позиции, но ще търсим price action сигнал.

Пазарите на акции продължават да се влияят много от цената на петрола. Поскъпването на петрола по време на азиатската сесия води до повишение на фючърсите върху борсовите индекси. Въпреки това засега нямаме основание да сме long на петрола в краткосрочен план. Волатилността вероятно ще се запази до срещата на 17-ти на ОПЕК.

Валутните двойки също регистрираха корективни движения вечерта, като достигнатите места дават добри нива за нови позиции по посока на основните трендове и движенията от вчера.

Австралийския долар (AUD) се повишава спрямо кросовите си валути, но негативните формации са валидни, затова може да се приеме, че това са само корекции. Оставаме short спрямо AUD: къси на AUD/USD, AUD/JPY и AUD/CHF

JPY: също коригира (поскъпна) по време на азиатската сесия , но също засега това е само корекция. Финансовия министър на Япония заяви, че правителството може да предприеме действия, за да тушира повишението на йената. Въпреки това, формацията при нея остава позитивна за поскъпване.  Следователно може да видим нов низходящ импулс при USD/JPY, GBP/JPY и EUR/JPY. Търсим места за нови позиции по посока на поскъпване на йена.

USD: Все още пазарите акумулират последните думи на председателя на ФЕД Джанет Йелън , че ФЕД няма да бърза, което се отразява негативно на долара. Последните движения обаче са забавени, баровете при двойките се припокриват все повече, което дава сигнал за възможно обръщане скоро и поскъпване на долара. Въпреки това остава short при NZD/USD, AUD/USD,

EUR запазва консолидационните си движения около кросовите си валути, като по-голямо значение ще имат те

GOLD: последните барове при златото се припокриват, което показва, че краткосрочния възходящ импулс се забавя и е възможна корекция. 1245 се явява ниво на съпротива, като всяко докосване там ще води до повишено предлагане. Силна подкрепа 1211, като само пробив под нея ще ни даде сигнал за къси позиции.

Днес в началото на търговската сесия в Европа ще видим корекции на движенията от вчера, в които ще търсим места за нови позиции.

Неочакваме влияние на новите днес за еврото по време на Европейската сесия

Много е вероятно да видим лека корекция на GBP днес.

Стефан Д. Ангелов – Head of Stocks Trading

 


 Varchev Traders


Прочети още:
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс