www.varchev.com

Мениджър на фонд с огромен успех през изминала година споделя 4 от най-големите си пазарни надежди за 2022г.

The Hotchkis & Wiley Diversified Value A фонд (HWCAX) се покачи с 32% през 2021, достигайки връх от 92% от най-ниските си точки като реализира най-добри резултати от 2012 насам.

Инвеститорите трябва да поставят отметка в две квадратчета, за да бъдат успешни, според мениджъра : Те трябва да дадат приоритет на стойността, като отказват да плащат надценени акции и да поддържат дълъг времеви хоризонт. Последното е особено важно в неистов цикъл на новини, където спад от 2% може да се третира като катастрофа.

Следва списък от акциите които имат възходящ потенциал за предстоящата година:

Тикер: C

Капитална стойност: $133.6 милиарда

Кратка теза: „Единствената финансова компания в нашето портфолио, която се откроява като най-атрактивно оценявана, е Citigroup. Той се търгува при 6,5 пъти нашата оценка за нормални печалби или 80% материална балансова стойност. Бизнесът е подценен, защото печели малко. Те имат нов главен изпълнителен директор: Джейн Фрейзър. Тя прави правилните неща за бизнеса и инвестира в подобряване на системите и процесите на Citi. Тези инвестиции оказват натиск върху нетния доход на Citi в краткосрочен план.

Тикер: MRO

Капитална стойност: $14.6 милиарда

Кратка теза: „Marathon, подобно на много мениджърски екипи в индустрията, е много дисциплиниран относно това, което правят с парите си. Те не инвестират за увеличаване на производството, както правеше по-голямата част от индустрията през последното десетилетие. Това, което повечето правят сега, е да връщат този паричен поток на акционерите. Така че говорим за двуцифрена доходност на свободния паричен поток от $2,50 до $3 свободен паричен поток при акции от $18 и по-голямата част от тези пари ще бъдат върнати на собствениците.“

Тикер: GE

Капитална стойност: $113.1 милиарда

Кратка теза: „Те имат 70% пазарен дял на големия пазар на търговски реактивни двигатели. Това беше добър бизнес за растеж преди пандемията, което очевидно беше голям попътен вятър. Пътуването по въздух все още се движи с около 25% по-ниско от това през 2019 г. Така че се подобри от дъното, но все още не се връща на мястото, където беше. Въпреки това този бизнес има отлична пазарна структура, а GE е най-големият играч на пазара.

Тикер: FFIV

Капитална стойност: $14.7 милиарда

Кратка теза: „F5 е софтуерна компания, пазарен лидер и бизнес с добър растеж. През последните няколко тримесечия той нараства с около 10% годишно. Това е компания без дълг, която търгува на около 15 пъти повече от очакваната нормална печалба.

Източник: Б.И.


 Dealer Veselin Zlatev

Логнете се за да коментирате

* Не се допуска груб, саркастичен и ироничен език. За такъв Admins Delеte без уведомяване.

Leave a Reply

Коментари:

Leave a comment

Varchev Absolute Trader

борсова платформа

  • Търгувай над 3000 финансови инструмента: Crypto, Форекс, Акции, Индекси, Суровини, ETF-и
  • Използвай платформа с директно изпращане ордерите на борсите
  • Best Trading Platform - "Online Personal Wealth Awards" EU награждава Varchev Absolute Trader
  • Cloud base платформа - твоят трейдинг сетъп на всяко устройство
  • Traders Talk - чуй какво движи пазарите в реално време
  • Market Sentiment - търгувай с настроенията на инвестиционите банки
  • Top movers - най-горещите трейдове във всеки един момент
  • Stocks scanner - филтрирай най-подходящите за твоя трейдинг стил пазарни инструменти
  • Heat map - Търгувай в посоката на големите играчи


Прочети още:
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс
chat with dealer
CALL NOW