www.varchev.com

На фокус днес: Данни за инфлацията в Испания и потребителското доверие в САЩ

Фокусът днес ще бъде към данните за инфлацията в Испания, както и потребителското доверие в САЩ, които се очаква да окажат влияние върху пазара, поради ниската ликвидност.

Европейската сесия започва с новини в 09:00 от Великобритания и Nationwide HPI индекса. Прогнозите са за запазване на данните за предходния месец от 0.3%, като евентуално подобрение на данните може да има положително влияние върху GBP.

В 10:00 часа инвеститорите ще обърнат внимание на резултатите за инфлацията от Испания, където очавкания са за понижение до -0.7% спрямо -0.4% на годишна база. В същото време ще станат ясни също, текущите акаунти и продажбите на дребно от Испания, като не се очакват промени от предходни отчетен период, съответно 1.0% за продажбите на дребно и 0.44B за текущите акаунти. При по-лоши данни може да видим понижение на еврото.

В 11:00 часа ще станат ясни данните за M3 Парично предлагане в Еврозоната, като се очаква повишение до 2.6% спрямо 2.5% за предходния отчетен период. Данните ще имат ограничено влияние върху пазара.

В 13:00 часа от Италия се очакват резултати за PPI индекса, при който не се очаква промяна от -0.4% за месечна и -1.2% за годишна база.

Американската сесия стартира днес с данни за продажбите в големите магазини от 14:45 часа. В 15:55 часа ще излязат и данните за Redbook, които ще имат ограничено влияние върху пазара.

В 17:00 часа вниманието на инвеститорите ще се съсредоточи върху потребителското доверие в САЩ, като ако очакванията за повишение до 93.2 пункта спрямо 88.7 се оправдаят може да видим повишение на долара и американските индекси.

Varchev Finance


 Varchev Traders


Прочети още:
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс