www.varchev.com

Пазарите в очакване на прадварителни данни за БВП в Европа и Мичигански индекс на потребителското доверие в САЩ

През днешния ден очакваме данни за прадварителния БВП в Европа и Мичигански индекс на потребителското доверие в САЩ.

В 08:30 часа инвеститорите ще насочат вниманието си към Франция от където се очаква понижение до 0.1% спрямо 0.3% за предходния отчетен период на месечна и 0.3% спрямо 0.4% за предходния период на годишна база.

В 09:00 часа от Германия ще видим нивото на предварителния БВП, като прогнозите са за повишение до 0.3% спрямо 0.1% за предходния период на месечна и 1.2% спрямо 1.2% на годишна база. Възможно е повишение на еврото ако данните се оправдаят.

В 10:!5 часа от Швейцария ще стане ясно нивото на индекса на производствените импортни цени, като анализаторите прогнозират понижение до -0.7% спрямо -0.4% за предходния период за месечна и -2.7% спрямо -2.1% за предходния период за годишна база.

В 11:00 часа от Италия очакваме да видим предварителните стойности за БВП за последното тримесечие на 2014 година, като не се очакват промени на предходните стойности от -0.1%

В 12:00 часа инвеститорите ще насочат вниамнието си към предварителния БВП в Еврозоната, а очакванията са да няма промяна от 0.2% за последното тримесечие и 0.8% за годишна база.

През американската сесия от 15:30 часа в САЩ ще видим нивото на индекса на цените на импорта, като за тях се очаква понижение до -3.2% спрямо -2.5% за предходния период на месечна и -8.9% спрямо -5.5% за предходния период за годишна база. Възможно е понижение на американските индекси ако стойностите се потвърдят.

В 17:00 часа очакваме мичиганския индекс на потребителското доверие – предварителен, а прогнозите са за повишение до 98.2 спрямо 98.1 пункта за предходния период.

Varchev Finance


 Varchev Traders


Прочети още:
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс