www.varchev.com

Подходът за печеливши сделки на Тейлър Йел

Тейлър Йел помага на валутните търговци да влязат в манталитета за голямата картина от гледна точка на пазарните принципи, формации, според графиките, както и нагласите на пазара, с цел винаги да имат отправна точка, когато пазарите започнат да се движат.Изграждането на голямата гледка се свежда до намирането на една или две валути, които водят останалите, и една или две от изоставащите. Целта на изграждането на голяма картина е, че така винаги може да има отправна точка, когато пазарите започнат да се движат и може да се опитате да поставите сделка, която набира инерция. Сега, рискът при закупуване на най-силните или продажба на най-слабите е, че може да купите на върха или да продадете на дъното, но тъй като обръщане на основен тренд е рядко, относително казано, и стоповете ви позволяват да се съсредоточите върху инерцията. Намиране на най-ниско висящите плодове: currency19_1_large_1
Търговията не трябва да се прави по-трудна, отколкото трябва да бъде. Да станете търговец, който реализира печалба последователно, често идва след като сте се преборили с вътрешните демони и сте намерили форма на анализ, която работи добре за вас, след като сте отхвърлили търсенето на Светия Граал. За да се направи трейдинга по-малко трудна дисциплина, е най-добре да се намери слаба валута и да се продава срещу по-силна валута, която можете да купите. Тази комбинация е често в резултат на ясна фундаментална и техническа тенденция и за двете силни и слаби валути.
За да намерите по-слаба валута, която да продадете срещу една силна валута, можете да погледнете в множество кросове, за да видите дали валутата е губеща повсеместно. Например, през последните няколко седмици, японската йена е била губеща повсеместно, заедно с еврото. По същия начин, за да намерите най-силната валута, можете да погледнете от другата страна на котировките, за да намерите валута, която побеждава нейните конкуренти. В момента, този пример е американския долар, като зелените пари набират сила срещу другите основни валути като AUD, JPY, EUR, GBP и CHF.
Щатския долар се превърна в лидер на глутницатаcurrency19_2_large

Досега обсъдихме заемането на широк възглед, така че да имате набор от валути по подразбиране, които да гледате да купите или да продавате, когато пазарът започне да се движи. Този избор по подразбиране се основава на това, което е очевидно слабо и това, което е ясно силно, и не се опитва да отхвърля тенденцията, а планира тя да продължи. Тъй като ние сме търговвци и бъдещето е несигурно, много е важно да имате план за излизане или предварително определена точка, когато силната валута става слаба или слабата валута става силна, и е време да се откажете от сегашната си позиция и да се пренастроите въз основа на текущите пазарни нагласи.
Моят подход е да се съсредоточа върху няколко ключови нива на подкрепа, които да издържат при няколко двойки за силна валута, или съпротива за слаби двойки. Ако тези нива се пробият, лесно можете да видите, че рамката, на която сте търгували, се променя. Един лесно регулируем начин за идентифициране на промяна е чрез седмичните пивот нива(Pivot Points)


 Varchev TradersПрочети още:
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс