www.varchev.com

Портфолиото, което трябва да притежавате в случай, че Hillary Clinton стане президент на САЩ

Събрахме 15 акции, които анализаторите смятат, че ще се справят добре в случай, че Hillary Clinton стане президент. Така че, колкото по-голям е шанса тя да стане президент, толкова повече ще са бичи настроенията при тези акции.

1. HCA Holdings (HCA)
Повишение след обявяването на Clinton за кандидат президент на 12/4/2015: +2.7%
Тази компания се занимава с управление на болници и болнични съоръжения. Акциите на компанията може да се повишат, защото кандидатката за президент иска да създаде по-достъпна здравеопазна система, която ще бъде от полза на много болници.

2. Aetna (AET)
Повишение след обявяването на Clinton за кандидат президент на 12/4/2015: +11.63%
Тази компания ще има полза, ако Clinton стане президент, заради потенциалните промени в политиката по здравеопазване и ако компанията получи разрешение да изкупи Humana (HUM).

3. SolarCity (SCTY)
Повишение след обявяването на Clinton за кандидат президент на 12/4/2015: -52.84%
Една от кампаниите на Клинтън включва поставянето на национални цели, като например 500 милиона соларни панели, които да захранват всички жилища в Америка. Ако тя стане президент, това ще е от полза на компаниите свързани с производството на панелите.

4. Renewable Energy Group (REGI)
Повишение след обявяването на Clinton за кандидат президент на 12/4/2015: -4.61%
Компанията се занимава с производството на био горива и лесно подновяеми химикали. Клинтън е силно за нов държавен стандарт на подновяемото гориво, което изисква минимална смеска от биогорива при петрола.

5. Aecom (ACM)
Повишение след обявяването на Clinton за кандидат президент на 12/4/2015: +6.56%
Компанията предлага професионално инженерство, консултации и проектов мениджмънт за инфраструктурни проекти. Компанията получи над 5000 държавни поръчки за 2015г. на стойност 2.6$ млрд.и ако Клинтън успее да увеличи инвестициите в инфраструктура с толкова, с колкото е обещала, това ще доведе до по-високи печалби и поскъпване на акциите.

6. Goldman Sachs (GS)
Повишение след обявяването на Clinton на 12/4/2015: -18.01%
Клинтън беше особено критикувана заради платените речи, които издаваше в офисите на компанията. Въпреки, че тя обеща да „затегне положението“ на Уолстрийт, то надали е вероятно тя да обяви война на гиганти като Goldman.

7. Walmart (WMT)
Повишение след обявяването на Clinton за кандидат президент на 12/4/2015: -8.87%
Клинтън каза, че ако стане президент, тя ще подкрепи увеличението на минималната заплата до 12$ и ако може, тя ще подкрепи и увеличението до 15$. Докато тази политика, би наранила печалбите на много компании, тя би довела до повече пари в джоба на потребителите.

8. L-3 Communications Holdings (LLL)
Повишение след обявяването на Clinton за кандидат президент на 12/4/2015: +17.46%
Фирмата се фокусира върху интегриграните комуникационни системи за космоса. По време на кампаниите си, Клинтън обяви неведнъж, че ще се бори за повече следене от космоса, заради атаката в Орландо през юни.

9. CACI International (CACI)
Повишение след обявяването на Clinton за кандидат президент на 12/4/2015+8.02%
Фирмата предлага информационни системи и услуги за подпомагане на мисиите свързани с национална сигурност и правителствена трансформация. Според анализ от S&P, компаниите, които специализират във федерални информационни технологии, ще са в бича територия ако Клинтън стане президент.

10. United States Steel Corporation (X)
Повишение след обявяването на Clinton за кандидат президент на 12/4/2015: -14.4%
През април 2016г. компанията подаде жалба до Интернационалната Търговска Комисия, обвинявайки китайските производители на стомана в фиксиране на цените, кражба на интелектуална собственост и избягване на данък мито. Компанията ще спечели, ако Клинтън стане президент, защото е много вероятно тя да засили регулацията на търговските закони.

11. Netflix (NFLX)
Повишение след обявяването на Clinton за кандидат президент на 12/4/2015+32.26%
Netflix ще бъде подпомогнат значително ако Клинтън застане зад идеята интернет неутралност.

12. American Electric Power (AEP)
Повишение след обявяването на Clinton за кандидат президент на 12/4/2015: +24.24%
Според анализ на S&P, компанията ще има възможност да вдигне цените си заради факта, че 62% от генераторите им не съвпадат с зеления план на Обама и Клинтън.

13. Smith & Wesson Holding Company (SWHC)
Повишение след обявяването на Clinton за кандидат президент на 12/4/2015: +122.44%
Акциите на производителя на оръжия се очаква да се покачат заради по-тежките закони, които Клинтън иска да вкара спрямо огнестрелните оръжия.
14. Tyson Foods (TSN)

Повишение след обявяването на Clinton за кандидат президент на 12/4/2015: +83.82%
Тази фирма, както много други във хранителнопромишления сектор, използва до голяма степен имигрантска работна ръка, която Тръмп обеща да екстрадира. Очаква се, Клинтън да бъде приятелски насочена към имигрантите, което от своя страна ще намали разходите на компанията.

15. SPDR S&P 500 ETF (SPY)
Повишение след обявяването на Clinton за кандидат президент на 12/4/2015: +3.43%
Това е инструмент, който следи индексът S&P 500. Ако Клинтън стане президент, анализаторите, вярват, че това ще доведе до сигурност и понижение на волатилността на пазарите, за разлика от Тръмп.


 Varchev Traders


Прочети още:
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс