www.varchev.com

САЩ – ISM Non-Manufacturing PMI (Юли) – Actual 56.7 vs Forecast 53.5

Актуален: 56.7
Прогнозен: 53.5
Предходен: 55.3

Докладът на Института за управление на доставките (ISM) Non-Manufacturing Purchasing Managers’ Index (PMI) (известен също като ISM Services PMI) за бизнеса, съставен индекс се изчислява като индикатор за цялостното икономическо състояние на непроизводствения сектор . NMI е съставен индекс, базиран на дифузионните индекси за четири от показателите с еднакви тегла: Бизнес дейност (сезонно изгладен), Нови поръчки (сезонно изгладен), Заетост (сезонно изгладен) и Доставки от доставчици.

Отчитане над 50 процента показва, че икономиката на непроизводствения сектор като цяло се разширява; под 50 процента показва, че непроизводственият сектор като цяло се свива. Докладът за непроизводствения ISM за бизнеса се основава на данни, събрани от месечни отговори на въпроси, зададени на повече от 370 ръководители по покупки и доставки в над 62 различни индустрии, представляващи девет подразделения от категориите на Стандартната индустриална класификация (SIC). Членството в Комитета за бизнес проучване е диверсифицирано по категории SIC и се основава на приноса на всяка индустрия към брутния вътрешен продукт (БВП).

По-високо от очакваното четене трябва да се приеме като положително за USD, докато по-ниско от очакваното четене трябва да се приеме като отрицателно за USD.

Factory Orders (Юли)

Актуален: 2.0%
Прогнозен: 1.1%
Предходен: 1.8%

Factory Orders измерва промяната в общата стойност на новите поръчки за покупка, направени към производителите. Докладът също така включва ревизия на данните за поръчките на дълготрайни стоки, публикувани около седмица по-рано, както и нови данни за поръчките на дълготрайни стоки.

По-високо от очакваното четене трябва да се приеме като положително за USD, докато по-ниско от очакваното четене трябва да се приеме като отрицателно за USD.

Services PMI (Юли)

Актуален: 47.3
Прогнозен: 47.0
Предходен: 52.7

Изданието за PMI на услугите се публикува ежемесечно от Markit Economics. Данните са базирани на анкети сред над 400 ръководители в компании за услуги от частния сектор. Проучванията обхващат транспорт и комуникации, финансови посредници, бизнес и лични услуги, компютри и ИТ, хотели и ресторанти.


Ниво на индекса 50 означава, че няма промяна от предходния месец, докато ниво над 50 сигнализира за подобрение, а под 50 показва влошаване. Отчитане, което е по-силно от прогнозираното, обикновено е подкрепящо (бичи) за USD, докато по-слабо от прогнозираното четене обикновено е отрицателно (мечи) за USD.


 Dealer Borislav Andonov

Логнете се за да коментирате

* Не се допуска груб, саркастичен и ироничен език. За такъв Admins Delеte без уведомяване.

Leave a Reply

Коментари:

Leave a comment

Varchev Absolute Trader

борсова платформа

  • Търгувай над 3000 финансови инструмента: Crypto, Форекс, Акции, Индекси, Суровини, ETF-и
  • Използвай платформа с директно изпращане ордерите на борсите
  • Best Trading Platform - "Online Personal Wealth Awards" EU награждава Varchev Absolute Trader
  • Cloud base платформа - твоят трейдинг сетъп на всяко устройство
  • Traders Talk - чуй какво движи пазарите в реално време
  • Market Sentiment - търгувай с настроенията на инвестиционите банки
  • Top movers - най-горещите трейдове във всеки един момент
  • Stocks scanner - филтрирай най-подходящите за твоя трейдинг стил пазарни инструменти
  • Heat map - Търгувай в посоката на големите играчи


Прочети още:
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс
chat with dealer
CALL NOW