www.varchev.com

Следващата Седмица акцента ще бъде върху Еврото

Тази седмица фокуса беше върху Щатския долар с Процента на безработицата и Процента на заетостта. Долара се търгуваше в тесен ценови канал и остана почти непроменен или по-слаб. Това може да се промени следващата седмица, тъй като очакваме среща на Евро зоната и среща на ЕЦБ, лихвения процент и икономически стимули. Очакванията са за увеличаване на стимулите от страна на ЕЦБ, тъй като инфлацията е все още много ниска, а Европейската Банка търси начини да я увеличи.
Дивергенцията между ФЕД и ЕЦБ на техните политики ще се отрази на валутите им.

Цената на Петрола продължава да се покачва за сега и това продължава да помага на индексите както в Европа, така и в САЩ. Имайки в предвид по-добрите данни за икономиката и срещата на ФЕД на 16 Март, индексите може да се окажат свръх купени, ако ФЕД вземе предвид последните данни и смени тона си спрямо статута на икономиката към по-добър. Алтернативния сценарий е ако ФЕД продължават да бъдат негативно настроени към икономиката и инфлацията и задържат повишаване на лихвите, това ще подкрепи акциите и долара ще продължи да отслабва.

Политическите събития в САЩ нямат влияние върху пазарите за сега, но това също може да се промени следващата седмица с продължаващия процес по избиране на лидерите и номинациите на двете партии.

Икономическите данни които ще бъдат на фокус през следващата седмица”

Понеделник: Германия-Поръчките на производителите индекс, Среща на Евро зоната, САЩ-Условията на пазара на труда

Вторник: Китай – търговски баланс, Германия – индустриално производство, Франция – търговски баланс, Европа – среща на финансовите министри, Канада – разрешения за строежи.

Сряда: Англия – Индустриално Производство, Канада – Лихвен процент, САЩ – запаси на петрол, Нова Зеландия – Лихвен процент и конференция

Четвъртък: Китай – инфлация на цените на дребно, Франция – пейроли/non-farm payrols, Германия – търговски баланс, Европа – лихвен процент и конференция, САЩ – Брой на безработицата

Петък: Англия – търговски баланс, Канада – Процент на безработицата, САЩ – цени на вноса.

Jr. Trader – С. Фучеджиев


 Varchev Traders


Прочети още:
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс