www.varchev.com

Hot picks на Wall street за новата година

Wall street призовава за възстановяване и ротация тази година на фона на продължаваща приспособителна парична и фискална политика, според анализатори.

Сред биковете, стратезите от JP Morgan изчисляват, че S&P 500 може да достигне 4400, с диапазон от 4200 до 4600.

Clean Harbors
Clean Harbors предоставя екологични, енергийни и индустриални услуги и е един от най-големите преработватели и рециклиращи използвано масло в Северна Америка. Навлизайки в 2021 г., компанията е най-добрият избор на анализатора на Needham Джеймс Ричиути. За да подкрепи още по-възходящата си позиция, петзвездният анализатор увеличи цената на цената до $ 91 (20% потенциал за повишаване) от $ 75, в допълнение към повторната оценка за покупка.

„Шокът от COVID намали очакваното възстановяване в бизнеса за рециклиране на отработено масло на CLH Safety-Kleen (SK), докато основният бизнес в областта на екологичните услуги (ES) също беше омекотен, тъй като ефектите на COVID се разрастваха в по-широката икономика“, обясни Ричиути.

Въпреки това приливите може да се обърнат за компанията през 2021 г. „С подобряването на макро данни, включително по-висока производствена продукция, очакваме основните услуги за изгаряне и депониране на CLH да засилят търсенето през 2021 г.

На всичкото отгоре засиленият фокус върху ESG би могъл да бъде от полза за CLH, „както в неговия бизнес за рециклиране на петрол, така и като се има предвид лидерската му позиция при безопасно боравене с опасни отпадъци и способности за реагиране при различни извънредни ситуации в околната среда“, според Ричиути.

Следователно, като се има предвид, че акциите се търгуват под 10 пъти коригирана оценка на EBITDA за 2021 г. на Ricchiuti, профилът риск / печалба е „привлекателен“.

Southwest Airlines
Туристическата индустрия като цяло беше почти унищожена от пандемията COVID-19, но анализаторът от Cowen Helane Becker вижда Southwest Airlines като най-добрият избор за 2021 г. В скорошна бележка тя поддържа рейтинг за покупка на акциите и увеличава ценовата цел от $ 46 до $ 55 (19% потенциал за увеличаване).

Според Becker средата за въздушно пътуване най-вероятно ще бъде под натиск, докато ваксината COVID-19 не стане широко достъпна. Тя обаче твърди, че “Southwest е уникално разположен да се възползва от сегашния пейзаж.”

Посочвайки баланса на компанията, Becker подчертава факта, че LUV е осигурил приблизително $18,9 милиарда ликвидност към днешна дата, като в момента тя се гордее с нетна парична позиция от около $2 милиарда.

„Отбелязваме, че настроението на инвеститорите към акциите вече е благоприятно. Пътят напред през следващите шест месеца обаче ще бъде предизвикателен. Ние вярваме, че акциите на Southwest остават привлекателна опция за участие във възстановяването на авиокомпаниите“, каза Бекер.

Очаква се компанията да се върне към нивата на печалба за 2019 г. по-бързо от останалите, като се има предвид по-добрият им баланс, възможностите за печалба от акциите и ниските нива на икономии на разходи и в момента моделират компанията да постигне тази цел през 2023 г. “

Broadcom
За анализатора на Mizuho Securities Виджай Ракеш, полупроводниковата компания Broadcom е най-добрият му избор в новата година. В бичи сигнал анализаторът повиши ценовата цел на 28 декември, като цифрата се премести от $460 на $480 (10% потенциал за увеличение).

2021 ще бъде първата пълна година за рампата на 5G телефони в световен мащаб и това е добро нещо за AVGO, според Ракеш. По-конкретно, той вижда, че печалбите от радиочестотно съдържание се възползват от Broadcom, както и от няколко други играчи в полупроводниковото пространство.

По отношение на ключовите 5G пазари, анализаторът посочва „Китай с атрактивни опции за 5G телефони под $ 400, САЩ с iPhone 12 с възможност за 5G и Южна Корея“.

На всичкото отгоре, Ракеш приветства способността на компанията да продължи да стимулира печалбите и да освободи паричния поток от придобиванията на софтуер, както и тенденциите в работата от дома.

Ambarella
Преминавайки към друг плейър в полупроводниковото пространство, Ambarella разработва видео компресия с ниска мощност и висока разделителна способност, обработка на изображения и дълбоки невронни мрежови процесори и софтуер, за да позволи на камерите да извличат данни от видео потоци с висока резолюция.

Производителят на чипове наскоро получи одобрение от Kevin Cassidy на Rosenblatt Securities, като анализаторът прогнозира ценова цел от $115.

Според ръководството „първата вълна“ на системата с чип (CV), интегрирана в професионални мрежи за наблюдение, ще бъде основният двигател на новия ръст на приходите.

Що се отнася до следващата вълна, Касиди отбеляза, че приходите най-вероятно ще дойдат от пазара за наблюдение на домове, започващ през 2H21, а третата вълна идва от автомобилния пазар.

„Виждаме множество нововъзникващи приложения за устройства с CV. Обявената система AWS Panorama е пример за преобразуване на заснети видеоклипове в практически данни за подобряване на безопасността, качеството и ефективността на производството “, обясни Касиди.

Нещо повече, петзвездният анализатор посочва демонстрациите на продукти на AMBA, започващи на 11 януари, като потенциален катализатор за акции.

Papa John’s
2021 г. може да бъде също толкова странен като 2020 г., казва анализаторът от BTIG Питър Салех. Той очаква отрицателното въздействие от възраждането на COVID-19 да повлияе на основите през първата половина на годината, а през втората половина ще настъпи стръмно възстановяване.

Възстановяването на продажбите обаче вероятно ще бъде „неравномерно“, благоприятстващо западното крайбрежие и североизтока, тъй като тези региони са работили под строги ограничения на заведения за хранене през по-голямата част от годината, според мнението на Saleh.

Имайки това предвид, Салех подкрепи Papa John’s като най-добрият си избор за 2021 г. За тази цел той повтори рейтинг за покупка и ценова цена от $ 115, която е най-високата на улицата. Тази цел предполага потенциал за нарастване от 36% спрямо сегашните нива.

Въз основа на способността на PZZA да подобри растежа на единиците, да разшири маржовете за ресторанти и комисионери, да намали разходите за G&A и да увеличи лоста с до $300 милиона , Saleh смята, че компанията е готова да надмине конкурентите си .

Търгувай с Варчев Брокърс

0

 Junior Trader Mert Mustafa


Прочети още:
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс