www.varchev.com

Топ 6 жени трейдъри

Нарастването на платформите за онлайн търговия отваря вратите за равенство между половете и бавно ерозира традиционния мъжки стереотип на търговеца. Въпреки че все още има голяма разлика между половете в бранша, все повече жени търгуват и доказват, че имат всичко необходимо за успех на пазарите.

Ето топ 6 трейдъри жени, които са се доказали в индустрията и проправят пътя на други жени.

1. Kathy Lien

Представена като “фундаментален гуру”, кариерата на Kathy от Wallstreet e започнала, когато е била само на 18 години. Тя стартира DailyFX.com, когато е била на 23 години и се превърна във водещ глас в света на форекс търговията със своите задълбочени познания за глобалните валути.

Кати е уважаван автор на форекс търговия, който пише за различни сайтове с висок профил и е публикувала множество книги.

2. Linda Bradford Raschke

Линда е световно известен търговец на стоки и фючърси. Тя започва професионалната си търговска кариера през 1981 година.

Нейното име е преобладаващо в бранша. Тя стана известна покрай LBR Group Inc., регистриран брокер за търговия на стоки и LBR Asset Management, където в момента е президент.

Известна със способността си да разпознава и действа по търговските модели, Линда е изнасяла лекции от името на престижни асоциации като Bloomberg и е треньор на амбициозни професионални търговци в над 20 държави.

Едно от правилата за търговия на Linda е да имате стратегия, която ви позволява да реагирате на пазарните движения, тъй като те се случват, а ние не можеме да предсказваме бъдещите движения. По думите на Линда “В света на парите, който е свят, оформен от човешкото поведение, никой няма най-мъглявата представа какво ще се случи в бъдеще. Отбележете тази дума – никой!”

3. Jennifer Fan

Само на 19 години Дженифър е завършила бизнес училище със специалност статистика, финанси и научни изследвания. Работила е в Morgan Stanley и в Arrowhawk Capital Management, където е била партньор и мениджър на портфейли.

Дженифър е мениджър и главен инвестиционен директор на хедж фонд с 650 милиона долара, който е специализиран в енергийните и селскостопанските стоки. Наскоро тя напусна базираната в Ню Йорк Millennium , където търгуваше със стоки, за да създаде семеен офис.

4. Raghee Horner

Raghee е управляващ директор на Futures Trading и ценен принос в Simpler Trading на John Carter. Тя е експерт в търговията със спот валути, фючърси, опции и акции.

Един от съветите за търговия на Raghee е да бъдете отворени и да формулирате стратегия, която работи за вас. По думите й „Няма един начин в търговията“.

5. Lucy Baldwin

Lucy Baldwin е страхотен търговец, който успява да се вмести в силно желания списък на Forbes „30 Under 30 in Finance“ за две последователни години.

Освен престижното отличие, тя е достигнала търсената титла на управляващ директор както в Goldman Sachs, така и в Bank of America Merrill Lynch, където отговаряше за търговията с европейски акции. В момента е в Credit Suisse, където заема водеща позиция в търговията с акции.

Търговски съвет от Люси е да притежавате известна емоционална интелигентност и силно IQ. Тези два елемента засилват дисциплината на търговеца – жизненоважно качество за успеха на търговията.

6. Lauren Simmons

През 2017 г., на 23 години, Лорън стана най-младият и единствен настоящ търговец на акции на пълен работен ден в NYSE. Тя е станала известна като “Самотната жена на Уолстрийт”.

Търговският съвет на Лорън е да бъдете финансово разумени. Успехът на пазарите изисква да правиш образовани ходове, а не да оставяш нещата на случайността.

+3

 Trader Milko Zashev

Varchev Absolute Trader

борсова платформа

  • Търгувай над 3000 финансови инструмента: Crypto, Форекс, Акции, Индекси, Суровини, ETF-и
  • Използвай платформа с директно изпращане ордерите на борсите
  • Best Trading Platform - "Online Personal Wealth Awards" EU награждава Varchev Absolute Trader
  • Cloud base платформа - твоят трейдинг сетъп на всяко устройство
  • Traders Talk - чуй какво движи пазарите в реално време
  • Market Sentiment - търгувай с настроенията на инвестиционите банки
  • Top movers - най-горещите трейдове във всеки един момент
  • Stocks scanner - филтрирай най-подходящите за твоя трейдинг стил пазарни инструменти
  • Heat map - Търгувай в посоката на големите играчи


Прочети още:
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс