www.varchev.com

Анализ EUR / USD 27.06.2022 г.

EUR / USD 1W

Достигната е историческа съпорт зона с формация дабъл ботъм. Имаме индикация от демаркър за зона с висока вероятност за ревърс.
Секуеншъл е приклюл низходящ цикъл до 13 с начало на нов цикъл в низходяща посока с принтирана 3-ка.

EUR / USD 1D

Следва тест на неклайна на дабъл ботъм формацията. При реджект на зоната 1.08 – 1.074 ще последва повторен тест на дъното 1.046 – 1.034.

Прайс екшъна изглежда слаб, като за момента имаме няколко неуспешни пробива на 50МА, допълнено с приключване на възходящия цикъл на Секуеншул (до момента е принтирана 8-ца). Това засилва идеята за повторен тест на дъното.

 • Нива на съпротиви : $1.0605, $1.0640, $1.0665
 • Нива на подкрепа : $1,0515, $1,0470-80, $1,0445

Краткосрочните очаквания на анализаторите са рейндж между 1.044 – 1.08, което допълва индикациите от прайс екшъна и Секуеншъл.

Очакванията за тримесечието са изместване на цената към по- високите нива около 1.08 съвпадащи с предстоящия тест на неклайна на дабъл ботъм формацията.

Очаква се ECB да започне повишаване на лихвените проценти за борба с инфлацията, това може да е нужният импулс за пробив на ревърсиращата формация, което ще предизвика средносрочно рали спрямо редица валути.

Маркет профила ни показва че цената се намира между 2 point of control зони, което може да задържи цената известо време около тези нива. Имаме съвпадение на value area от предишния месец, като пробив на тази зона би съвпаднал с пробив на дабъл ботъм формацията, тригирайки прайс мигрейшън към по-високите нива около 1.13. където имаме струпване на солиден обем и множество point of control зони.Алтернативно, пробив на историческия съпорт 1.046 – 1.034, ще предизвика по-широки разпродажби тласкайки цената към паритет и тест на историческите ниски нива от 2000-2002 г.

Стоп лос зоната е под последното дъно, премерено спрямо големината на марджин акаунта.


 Dealer Anatoliy Pavlov

Логнете се за да коментирате

* Не се допуска груб, саркастичен и ироничен език. За такъв Admins Delеte без уведомяване.

Leave a Reply

Коментари:

Leave a comment

Varchev Absolute Trader

борсова платформа

 • Търгувай над 3000 финансови инструмента: Crypto, Форекс, Акции, Индекси, Суровини, ETF-и
 • Използвай платформа с директно изпращане ордерите на борсите
 • Best Trading Platform - "Online Personal Wealth Awards" EU награждава Varchev Absolute Trader
 • Cloud base платформа - твоят трейдинг сетъп на всяко устройство
 • Traders Talk - чуй какво движи пазарите в реално време
 • Market Sentiment - търгувай с настроенията на инвестиционите банки
 • Top movers - най-горещите трейдове във всеки един момент
 • Stocks scanner - филтрирай най-подходящите за твоя трейдинг стил пазарни инструменти
 • Heat map - Търгувай в посоката на големите играчи


Прочети още:
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс
chat with dealer
CALL NOW