www.varchev.com

FOREX MORNING REPORT: ДАННИ ЗА БВП В САЩ, КАНАДА И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НА ФОКУС ДНЕС

В днешната сесия фокусът ще бъде върху Брутния вътрешен продукт в САЩ и Канада, като очакванията са за повишение до 4.3% спрямо 3.9% за предходния отчетен период на 3-месечна база в САЩ, а в Канада за понижение до 0.1% спрямо 0.4% за месечна база.

Европейската борсова сесия стартира с важни данни от Франция в 09:45, когато ще видим резултати за потребителските разходи, за които прогнозите са, че ще се учеличат с 0.3% спрямо 0.9% за предходния месец, както и за брутния вътрешен продукт, който се очаква да се задържи на нивото от миналото тримесечие 0.3% В 11:00 се очакват данни за продажбите на дребно в Италия, за които промени от предходните нива -0,1% за месечна и -0.5% за годишна база не се очакват. Ако прогнозите се оправдаят е възможно да видим поскъпване на Еврото.

В 11:30 часа ни очакват важни данни от Великобритания, от където не се очакват промени в стойностите на Брутния вътрешен продукт, като предохдните данни показаха резултати от 0,7% за 3-месечна и 3.0% за годишна база. В същото време ще обърнем внимание и на резултатите от бизнес инвестициите, където се очаква увеличение до 0.7% спрямо -0.7% за тримесечна и 7.0% спрямо 6.3% за годишна база. По-добри данни вероятно ще подкрепят паунда.

Американската сесия днес ще започне с данни в 15:30 за поръчките на стоки за дълготрайна употреба. Прогнозите са за повишение спрямо миналия месец до 1.1% спрямо -1.1%.По същото време инвеститорите ще насочат вниманието си към данните за Брутния вътрешен продукт, като очакванията са за повиение от 4.3% спрямо 3.9% на тримесечна база. Вероятно ще видим засилване на волатилността, а ако прогнозите се оправдаят може да видим и увеличение на долара.

В Канада по същото време също се очакват данни за БВП, прогнозите тук са за понижение до 0.1% спрямо 0.4%, което вероятно ще отслаби Канадския долар.

В 16:55 ще излязат и резултатите за Мичиганските потребителски очаквания. Прогнозите са за понижение спрямо предишния период от 86.1 до 84.0  пунтка.  В 17:00 се очакват и данни за продажбата на нови домове, за които очакванията на анализаторите са за запазване на нивата от 0.7% и 458К При по-добри данни е вероятно поскъпване на долара. Очаква се повишена волатилност.

Varchev Finance


 Varchev Traders


Прочети още:
БЕШЕ ЛИ ВИ ПОЛЕЗЕН ТОЗИ ПОСТ?
Ако смятате, че с нещо можем да подобрим тази секция,
моля коментирайте. Мнението Ви е важно.

ПОСЪВЕТВАЙТЕ НИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всякакви новини, мнения, изследвания, проучвания, данни или всяка друга информация, съдържаща се в този сайт се предоставят като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен или трейдинг съвет. Варчев Финанс не носи отговорност за изгубени средства или пропуснати ползи, които могат да възникнат пряко или косвено от използването или уповаването на тази информация. Варчев Финанс ЕООД може да предостави информация, цитати, препратки и линкове към или от други сайтове, блогове и други източници на икономическа и пазарна информация, като образователна услуга на своите клиенти и потенциални клиенти и не подкрепя становища, мнения или препоръки на тези сайтове, блогове или други източници на информация.
Варчев Финанс