Начало > Курс "Professional Trader"

Курс "Professional Trader"


Продължителност на курса 15 часа в 5 последователни дни

Курсът обединява 5 основни точки от основния план. Вие ще притежавате всички основни знания и ще подхождате правилно и с разбиране към капиталовите пазари. Целта на курса е да придобиете необходимата основата от която за да започнете да градите бъдещото си развитие като един успешен трейдър.

Програма

1 ден

Междубанков пазар (FOREX). Борси и институции. Същност, структура, пазарни участници. Видове поръчки и начини за изпълнение на сделките. Брокери. Видове брокери. Трейдъри, видове трейдъри. Силни – слаби. Агресивни – консервативни. Day – traders, Short-term traders, Long term traders. Методи за прогнозирне на финансовите пазари. Технически анализ, фундаментален анализ. Разглеждат се различни програми и софтуер за технически анализ – създават се демо сметки на обучаващите се.

2 ден

Видове графики. Психология и образуване на различните графики. Времеви интервали и използването на time-frame за различните видове трейдъри. Тик – психология на тика. Модели за прогнозиране на пазара посредствум подредба на самите тикове. Подкрепа и съпротива. Психология на образуване. Откриване на различни времеви графики. Определяне на ключови и междинни подкрепи и съпротиви. Практическо занятие.

3 ден

Тренд. Същност, психология на образуване (стеден принцип). Видове трендове. Фази на образуване и развитие на тренда. Времеви рамки на тренда. Gaps. Същност и психология на образуване. Видове гапове. Стратегии за търговия на гапове. Практическо упражнение.

4 ден

Candlestick формации за обръщане и продължение на тренда. Формации за край и начало на нов тренд. Видове и психология на образуване. Формации за продължване на тренда. Образуване и психология. Видове. Към занятието се прилага и практическо обучени за наблюдаване и откриване на отделните формации от клиентите.

5 ден

Технически индикатори. Видове и образуване. Психология. Разглеждат се различни системи за търговия на база отделните индикатори:
а) Трендикатори – Мoving Average, MACD, Bolinger Bands, Parabolic SAR, ADX и др.

6 ден

б) Осцилатори - Momentum, Stochastic, RSI, CCI и др.
Разглеждане на различни системи за комбиниране на отделните индикатори и произтичащите от тях системи за търговия. Механизирани системи за търговия. За и против използването на подобни системи.

7 ден

Вълнова теория на Елиът. Основи на вълновия анализ и характеристика на вълните. Функция и значение на вълните. Движещи (motive) вълни – видове.

8 ден

Вълнова теория на Елиът. Корективни вълни – видове и комбинации с тях. Техника "channeling". Процентен ретрейсмънт. Геометрични ъгли. Геометрични форми.

9 ден

Money management и различни стратегии за money management. Подходящо комбиниране на различни стратегии за различните видове трейдинг.

10 ден

Принципи ,основни правила и психологически бариери за успешния трейдинг. Характеристика на губещият и печелившият трейдър.

Комбиниране на технически фундаментален анализ и Money managemnt за изграждане на цялостен план и стратегия за търговия.

Започни да търгуваш лесно и бързо буквално за секунди


Отвори си безплатна демо сметка лесно и бързо с виртуални $100 000 и пробвай уменията си в среда напълно еднаква с тази на професионалните трейдъри без риск от загуба.Лондон

25 Canada Square, Level 33,
office 50, Canary Wharf
London, E14 5LQ
+44 20 3769 1886

Варна

МОЛ Варна ет.4,
бул "Владислав Варненчик" 186

(052) 631 000, 634 040

София

бул. "Патриарх Евтимий" 98
(02) 954 51 15

Универсални номера

Директна връзка с дилър
0700 17 600
Varchev Exchange
0700 115 44

Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за финансов надзор – София, България: Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006г.
Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти.
Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва Решение №918-ИП/30.07.2019 на Комисия за Финансов Надзор. Повече информация може да намерите тук.

Информацията в този сайт не е предназначена за разпространение или използване от което и да е лице в която и да е страна или юрисдикция, когато такова разпространение или употреба би противоречало на местното законодателство или регулиране.


Предупреждение за риск:

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,41% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Varchev Finance live chat
Varchev Finance live chat