Начало > Информация > Сигурност на вашите пари
БЕЗОПАСНОСТ НА КЛИЕНТСКИЯ ФОНД

Варчев Финанс е лидер в онлайн търговията, специализирана в Forex, ДЗР върху американски и европейски акции, стоки, спот метали. Сигурността на средствата на клиентите е част от нашата философия заедно с несравнимите условия за търговия и обслужване на клиенти.

Регламенти и Лицензи

Варчев Финанс ЕООД е регистрирана в FCA (FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY) с номер на паспорт в Обединеното кралство: FCA, Обединено Кралсво – регистрационен номер: 494 045, което позволява предлагане на финансови услуги на територията на Обединеното кралство.

Варчев Финанс ЕООД стриктно спазва устава на европейска директива MiFID (Пазари на финансови инструменти). за насочване, увеличаване на ЕФЕКТИВНОСТТА, прозрачност и еднаквост на финансовите инструменти. Варчев Финанс ЕООД е лицензирана и регулирана от Комисията за финансов надзор – София, Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006.

Разделяне на средствата на клиентите

Всички клиентски средства, депозирани във Варчев Финанс ЕООД са напълно отделени от личните средства на дружеството по всяко време и се съхраняват в отделни банкови сметки. Това гарантира, че тези средства, принадлежащи на клиентите, не могат да бъдат използвани за други цели. Всички клиентски средства, депозирани във Варчев Финанс са напълно отделени, следвайки нашите строги политики и процедури, с дейности, наблюдавани и прегледани от нашите одитори. Като клиент, можете да бъдете сигурни, че средствата ви са в безопасност.

Фондове, депозирани в първокласни банки

Всички клиентски средства, депозирани с Варчев Финанс ЕООД са напълно отделени от средствата на компанията и се съхраняват в отделни банкови сметки в Barclays и Unicredit. Средствата на клиента също се съхраняват в IG Markets, Citi Bank, основните борсови посредници и доставчиците на ликвидност на дружеството.

Защита от фондове за компенсация на инвеститора

Варчев Финанс е член на Фонда за компенсиране на инвеститорите (ICF) като предоставя с допълнителна защита на клиентите на дребно. Като член на Фонда за компенсиране на инвеститорите, нашите клиенти имат правото на компенсаторно плащане в случай на неспособност / провал на члена да изпълни финансовите си задължения.

Защита на отрицателно салдо

Варчев Финанс използва автоматизирана система за управление на риска, за да се гарантира, че балансите на клиента никога няма да паднат под нивото на първоначалните депозити, което предпазва от всякакви загуби извън първоначалната инвестиция.