•      15:30 САЩ - Разрешителни за Строеж Date: 11/19, 2019 11:15       •      16:00 САЩ - Изявление на Williams, Член на FOMC Date: 11/19, 2019 11:15       •      23:30 САЩ - API Седмични Петролни Запаси Date: 11/19, 2019 11:14       •      Новa Тарифа на ИП"Варчев Финанс" ЕООД от 01 Декември 2019г. Date: 11/6, 2019 20:27      

Начало > Захранване на сметка

Захранване на сметка

ФОРМА ЗА ЗАХРАНВАНЕ НА СМЕТКА   * Тук може да захраните сметката си за търговия онлайн чрез кредитна или дебитна карта. Ако все още нямате трейдинг сметка тук може да се регистрирате за откриване на реален акаунт.

   * Уважаеми клиенти ние приемаме захранване на акаунти чрез следните банкови карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.

   * Моля, обърнете внимание, че Вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.

   * Моля проверете също така, дали Вашата карта е отворена от Вашият издател за транзакции в Интернет.

   * При плащане с Вашата кредитна или дебитна карта, сумата ще се начисли след като потвърдите плащането.

   * Валутата на всички транзакции с кредитна / дебитна карта е български левове (BGN). Максималната сума за транзакция е 10 000лв.

   * Ако валутата на акаунта Ви не е български лев (BGN), то получената сума ще бъде превалутирана по фиксинга за деня.

   * Ако валутата по сметката на картодържателя не е в български лева, то сумата на плащането ще бъде изчислена по съответния за деня валутен курс на организацията издала картата.

Описание на процедурата за извършване на онлайн плащане с банкова карта:

За да извършите плащане с банкова карта е необходимо да следвате следните стъпки:
   1. Попълванте трите си имена, номера на акаунта си и отбелязвате желаната сума.
   2. При натискане на бутона ”Изпрати” се отваря платежна страница на обслужващата ни банка /ОББ/, където въвеждате данните на Вашата карта: номер, дата на валидност, три цифрен код за сигурност, име на картодържателя, адрес и пощенски код. Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка издател, където въвеждате паролата си за автентикация.
   3. Сумата и валутата на плащането се зареждат автоматично.
   4. Потвърждавате Вашето плащане.

Защита на картовите данни при плащането с банкови карти:
   * Уважаеми клиенти през целия процес на проверка за автентичност персоналът на Варчев Финанс няма достъп до картовите и автентификационните данни, които въвеждате за Вашата карта.

   * За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с Вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:
   1. Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка.
   2. Автентичността на Вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2).
   3. В допълнение, за идентифицирането Ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентификация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

Онлайн Гаранция:

   * Когато плащането е направено с банкова карта, сумата ще бъде възстановена задължително по сметката на банковата карта, с която сте платили.

Контакти при възникнали въпроси във връзка с плащания с банкови карти:
   * За всякакви въпроси свързани с плащания чрез банкови карти можете да се свържете с представител на Варчев Финанс на следните координати:
   * Адрес: гр. Варна, бул Владислав Варненчик 186, Mall Varna, ет.4, офис 4.035
   * Тел: 052/631000
   * Факс: 052/699145
   * e-mail: [email protected]