•      16:45 САЩ - Composite PMI Date: 8/4, 2021 20:30       •      17:00 САЩ - ISM Non-Manufacturing PMI (Jul) Date: 8/4, 2021 19:7       •      17:30 САЩ - Петролни запаси Date: 8/4, 2021 16:8       •      ТЪРГУВАЙТЕ КРИПТОВАЛУТИ 24/7 на VAT Date: 7/2, 2021 21:1      

Начало > Крипто валути

Търгувай Bitcoin в Metatrader 4 и Metatrader 5 – плюс CFD’s на три други криптовалути: Ethereum, Litecoin & Ripple

През последните две години процентовото увеличение на стойността на Bitcoin е 67 пъти повече спрямо процентното увеличение на Dax и 149 пъти повече спрямо процентното увеличение на златото.

Криптовалута (на английски: Cryptocurrency) е средство за размяна, използващо криптография за осигуряване на транзакции и осъществява контрол върху създаването на нови единици. Криптовалутите са подвид на алтернативни валути, или по-конкретно на цифрова валута. Биткойн (на английски: Bitcoin) стана първата децентрализирана криптовалута през 2009 г. Оттогава са създадени множество криптовалути. Наричани са често алткойн, като смесица от биткойн алтернативи .

Защо да търгуваш криптовалути чрез Варчев Финанс?

    С платформите за търговия на Варчев Финанс може да използвате leverage, като са ви необходими само 30% от стойността на актива за да отворите позиция.
  • Възможности: Възползвайте се от волатилноста на криптовалутите, като влизате къси или дълги позиции, без Wallet
  • Безопасност: Ние сме надежден лидер на финансовите пазари, регулирани от КФН (Лиценз брой РГ-03-02-05/15.03.2006) и регистрирани в FCA-London (регистрационен номер: 494 045)

Важно:

Моля имайте впредвид, че търговията с договори за разлика (CFD) върху криптовалути е изключително рискова и съществува опасност от загуба на част или на целия инвестиран капитал. (CFD) върху криптовалути е дериват и се търгува на нерегулиран пазар, поради което е изложен на всички рискове, относими към деривативните инструменти, и на всички рискове, свързани с базовия актив и движенията на неговата цена. Трябва да сте наясно, че търговията с тези инструменти се характеризира с висока волатилонос, липса на ликвидност и разширяване на спредовете. Поради тези характеристики може да се получи изпълнение на поръчка на различна от зададената от клиента цена. Също така е възможно да се случат обстоятелства, вследствие на които да последва спиране на предоставянето на котировки, липса на възможност за затваряне на позиции, липса на възможност за отваряне на нови позиции, както и закриване на всички отворени позиции на клиентите, без предизвестие, по цени, определени от Варчев Финанс.